Hvilke resultater får man av en IPL hårfjerner?

IPL hårfjerning fra Ivisking G4 Modellen

IPL-metoden er en relativt ny hårfjerningsmetode som har tatt av verden over de siste årene. Et IPL hårfjerningsapparat fra IVISKIN gir deg en effektiv hårfjerningsbehandling, og er et godt og rimeligere alternativ til hårfjerning i salong. Med et IPL-apparat blir jobben for å fjerne hår lekende lett, og du slipper barbere stubbete hår på leggene ukentlig. Men hvilke resultater får man av IPL hårfjerning?

Fungerer IPL hårfjerning for alle? 

Hårfjerning ved hjelp av et IPL-apparat vil fungere for de aller fleste, men det finnes en ting som er avgjørende for å få optimal effekt. Om du er en av de som har lik hudfarge som hårfarge, vil ikke alltid laseren klare å varme opp kun hårsekken. Prosessen kan derfor bli litt mer komplisert enn ellers.

Det vil si at dersom du er lys i huden og har mørke hår, vil apparatet funke optimalt. Men dersom du er mørk i huden og har mørke hår, vil ikke resultatene bli like gode. Det samme gjelder dersom du er lys i huden og har helt lyse hår. 

IVISKIN-IPL-Harfjerner-resultater-
Foto: IVISKIN G4 IPL Hårfjerner

Når vil man se resultater med en IPL hårfjerner?

Når du starter med IPL-behandling vil det normalt ta 3 behandlinger før du ser effekten. De første ukene kommer hårene til å vokse tilbake, men dette er fordi kroppen trenger tid til å fortelle hårsekkene at de skal settes i dvale. 

Ved kun én behandling vil du ikke klare å nå ut til nok hårsekker. Derfor er det viktig å følge en plan og gjøre jevnlige behandlinger slik at alle hårsekkene blir truffet av behandlingen. Du vil etter hvert se at færre og færre hår vokser ut igjen. Etter 8-12 uker er du ferdig behandlet, og må vedlikeholde kun 1 gang i måneden.

IVISKIN-IPL-Harfjerner-resultater-bein
Foto: IVISKIN G1 IPL Hårfjerner

Hvordan vet jeg at jeg har et godt resultat?

Dersom det har gått over 8 uker og du opplever at hårene ikke vokser ut igjen, kan du gå ut fra at behandlingen har fungert etter dens hensikt. Men før denne fasen vil du oppleve at hårene du har fjernet kommer tilbake. Dette er en del av prosessen, og vil skje med alle. 

Dersom du merker at hårene som vokser ut igjen er tynnere og mykere, er det et godt tegn. Dette skjer oftest etter noen behandlinger. Etter hvert vil ingen hår komme tilbake. Du kan da trappe ned behandlingen til kun én behandling i måneden for å opprettholde resultatet.

IVISKIN-IPL-Harfjerner-ansiktsmaske
Foto: Komfortabel hårfjerning med IVISKIN IPL-apparater.

Må resultatet vedlikeholdes?

Når du har oppnådd det ønskede resultatet, er det veldig viktig at du ikke stopper med behandlingen. Selv om det kan virke fristende å pakke bort IPL-apparatet når du har fått silkemyk hud, er det ikke lurt da det vil svekke langtidsresultatene. Når hver enkelt hårsekk sin vekst er satt i dvale, vil du oppheve denne dvalen dersom du ikke vedlikeholder områdene.

Derfor er det viktig at du gjentar behandlingen minst én gang annenhver måned, eller aller helst én gang i måneden. For eksempel kan du sette av litt tid på en søndag til å fullføre en behandling mens du tar deg en beroligende ansiktsmaske og ser på film. 

Har du noen spørsmål om hvilke resultater man får av en IPL-laser eller er det noe du lurer på om våre produkter? Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *