Hva er en IPL hårfjerner?

Hva er en IPL hårfjerner?

Med en IPL hårfjerner fra IVISKIN får du silkemyk hud på kun et par uker! Med denne type teknologi kan du utføre den smertefrie behandlingen trygt hjemme – og ikke minst – til prisen av ett salongbesøk! Ta med deg salongfølelsen hjem, og nyt en silkemyk hud med IVISKIN.

Hva er en IPL hårfjerner?

IPL står for intenst pulserende lys og er lysbehandling som består av et bredt spekter av bølgelengder. Dette er en smertefri og langvarig hårfjerning som utføres hjemme av deg selv. En IPL hårfjerner fra IVISKIN setter hårsekkene i dvale, som stopper uønsket hårvekst og gir deg en glatt og fin hud.

IVISKIN 1

Hvordan fungerer en IPL hårfjerner?

Det brune pigmentet i hårene våre kalles melanin. Behandlingen fungerer ved at lysimpulser fra IPL-apparatet absorberes av melaninet og blir til lysenergi. Deretter setter varmen hårsekkene i hvilemodus og stopper hårveksten. På denne måten slutter hårene å vokse og du kan kaste barberhøvelen for godt. Behandlingen passer for både menn og kvinner.

IVISKIN 2

Vi alle har en individuell hårsyklus, som varierer fra person til person. Dette betyr at noen av hårsekkene er aktive, mens andre er inaktive. Derfor er det vitkig å fortsette behandlingen hver uke for å nå alle hårsekkene. Du vil oppnå det fulle resultatet etter ca 12 uker med normal bruk og allerede etter den første måneden vil du merke forandring.

IVISKIN

Etter bare 4 uker, vil du merke forskjell som vil gi deg en motivasjonsboost til å fortsette til du ser det fulle resultatet.

Et engasjert kundeserviceteam venter spent på å få hjelpe akkurat deg! Har du noen spørsmål eller er det noe du lurer på om våre produkter? Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

2 thoughts on “Hva er en IPL hårfjerner?

    • Admin says:

      Hei Rikke! Det høres ut som IPL er perfekt for deg. Den kan brukes på hele kroppen bortsett fra rundt øynene og i intime områder. Det har ikke noe å si hvilken du går til innkjøp av, men G3 og G4 er de beste vi har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *