Hva er en IPL hårfjerner?

IPL laser hårfjerner best i test banner deskop

Med en IPL hårfjerner fra IVISKIN får du silkemyk hud på kun et par uker! Med denne type teknologi kan du utføre den smertefrie behandlingen trygt hjemme – og ikke minst – til prisen av ett salongbesøk! Ta med deg salongfølelsen hjem, og nyt en silkemyk hud med IVISKIN.

Hva er en IPL hårfjerner?

IPL står for intenst pulserende lys og er lysbehandling som består av et bredt spekter av bølgelengder. Dette er en smertefri og langvarig hårfjerning som utføres hjemme av deg selv. En IPL hårfjerner fra IVISKIN setter hårsekkene i dvale, som stopper uønsket hårvekst og gir deg en glatt og fin hud.

IVISKIN 1

Er det noen spesielle forberedelser jeg bør gjøre før jeg bruker en IPL hårfjerner hjemme?

Før du bruker en IPL hårfjerner, anbefales det å unngå soling på områder du planlegger å behandle. Huden bør være ren og tørr uten tegn til kremer eller andre hudprodukter. For best resultat, må man barbere området for å tillate lysimpulsene å nå hårsekkene mer effektivt.

Hvordan vet jeg om min hudtype er egnet for IPL-behandling?

IPL hårfjerning fungerer best på personer med en større kontrast mellom hår- og hudfarge, det vil si mørkt hår mot lys hud. Dette er fordi IPL-teknologien målretter melaninet i håret. Personer med veldig lyst eller grått hår, som har mindre melanin, samt de med mørkere hudtyper, kan oppleve at behandlingen er mindre effektiv.

Med Iviskin har man 100 dagers fornøydgaranti, så her kan man teste ut produktet i 100 dager. Dersom man ikke opplever noe forandring, kan man returnere produktet og få alle pengene tilbake – umulig å gjøre et bomkjøp.

IVISKIN 2

Hvordan fungerer en IPL hårfjerner?

Det brune pigmentet i hårene våre kalles melanin. Behandlingen fungerer ved at lysimpulser fra IPL-apparatet absorberes av melaninet og blir til lysenergi. Deretter setter varmen hårsekkene i hvilemodus og stopper hårveksten. På denne måten slutter hårene å vokse og du kan kaste barberhøvelen for godt. Behandlingen passer for både menn og kvinner.

Vi alle har en individuell hårsyklus, som varierer fra person til person. Dette betyr at noen av hårsekkene er aktive, mens andre er inaktive. Derfor er det viktig å fortsette behandlingen hver uke for å nå alle hårsekkene. Du vil oppnå det fulle resultatet etter ca 12 uker med normal bruk og allerede etter den første måneden vil du merke forandring.

IVISKIN

Kan IPL hårfjerning føre til permanent hårfjerning, eller vil håret vokse tilbake etter en tid?

Selv om IPL hårfjerning kan gi langvarige resultater ved å sette hårsekkene i en hvilemodus, er det sjelden permanent. Mange opplever en betydelig reduksjon i hårvekst, og i noen tilfeller kan håret ta måneder eller år før det vokser tilbake. Regelmessig vedlikeholdsbehandling kan være nødvendig for å opprettholde de glatte resultatene over tid. Med Iviskin opprettholder du resultatene ved å bruke enheten 1 gang annen hver måned.

Sjekk ut vår introduksjonsvideo her!

2 thoughts on “Hva er en IPL hårfjerner?

    • Admin says:

      Hei Rikke! Det høres ut som IPL er perfekt for deg. Den kan brukes på hele kroppen bortsett fra rundt øynene og i intime områder. Det har ikke noe å si hvilken du går til innkjøp av, men G3 og G4 er de beste vi har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *