Handlekurv
2
Levering og betaling
3
Klart!

De fem mest stilte spørsmålene om IPL hårfjerning

IVISKIN IPL Hårfjerner

Har du akkurat fått høre om IPL hårfjerning, er nysgjerrig på hvordan det fungerer eller ønsker du å vite enda mer? Da har du kommet til rett sted! Nedenfor vil du finne svar på noen av de mest stilte spørsmålene rundt IPL hårfjerning.

1. Hva er IPL-teknologi?

IPL (Intense Pulsed Light) teknologi har vært tilgjengelig i skjønnhetssalonger siden 1997, og gjør det mulig for deg å behandle områder med uønsket hårvekst skånsomt og effektivt. Lyspulsene forhindrer gjenvekst av hår ved at lysenergi fra IPL-apparatet absorberes av melaninet i hårstråene og gjøres om til varme. Denne smertefrie prosessen simulerer deretter hårene til å gå inn i en hvilefase. IPL lar deg oppnå langvarig hårfri hud. 

IVISKIN 10
Foto: IVISKIN G1 IPL Hårfjerner

2. Hva er forskjellen på laser og IPL?

Ved hårfjerning med laser brukes et monokromatisk laserlys, mens IPL bruker lysets bredspektrede puls. Mens lasere bruker kun én bølgelengde, bruker IPL-apparatet et bredt spekter av bølgelengder, som er mer skånsomt mot huden og gir mindre bivirkninger uten at det går på bekostning av resultatene.

IVISKIN 11
Foto: IVISKIN G3 IPL Hårfjerner.

3. Kan jeg bruke produktet før eller etter soling?

Vi anbefaler å vente 24 timer med UV-stråler både før og etter hver behandling. Dersom du er eller blir solbrent under behandlingsperioden anbefaler vi å vente en uke til neste gang du utfører behandling med IPL da huden bruker ca en uke på å helbrede seg fra solbrenthet. Husk å alltid beskytte huden med solkrem.

Kunstig brunfarge burde ikke være på huden din mens du gjennomfører behandlingen for best mulig resultat og renslighet. Fjern derfor all brunfarge som er kunstig før bruk av enheten.

De fem mest stilte spørsmålene om IPL hårfjerning
Foto: IVISKIN G1 IPL Hårfjerner

4. Er IPL hårfjerning trygt?

IPL hårfjerning har vært forsket på og studert av dermatologiske eksperter over hele verden der det har blitt konkludert med at IPL hårfjerning er sikkert og gir varige resultater. Alle hårfjerningsapparatene fra IVISKIN er kvalitetssikrede og godkjente for bruk i Norge.

IVISKIN 13
Foto: IVISKIN G2 IPL Hårfjerner

5. Er IPL riktig for meg?

Det anbefales å ikke behandle hud som er helt mørk, fordi det meste av energien vil bli absorbert av huden som kan forårsake irritasjon og andre uønskede effekter. IPL-apparatet vil dessverre ikke fungere like godt på hår som er rødt, grått og hvitt. Områder med høy tetthet av hårsekker vil generelt kreve mer behandlinger før hårreduskjon merkes. F.eks. vil armhulene trenge flere behandlinger enn beina.

IVISKIN 14
Foto: IVISKIN G3 IPL Hårfjerner

Vi i IVISKIN er her for å hjelpe deg. Et engasjert kundeserviceteam står klare til å besvare alle dine spørsmål og tanker rundt IPL hårfjerning. Kontakt oss her. Dersom du er ivrig på å lese enda mer, sjekk ut de andre innleggene vi har her på bloggen!

4 thoughts on “De fem mest stilte spørsmålene om IPL hårfjerning

  • Admin says:

   Hei Birgitte! IPL kan brukes etter trening, men vi anbefaler at huden er fri for svette og produkter. Derfor kan det være lurt å vente til etter en dusj for eksempel. Den kan brukes rett før trening uten problem.

 1. Sara says:

  Dere skriver at all kunstig brunfarging skal være borte fra huden under behandling. Kan man da påføre kunstig brunfarging mellom behandlingene så lenge man fjerner det dagen før behandling?

  • Admin says:

   Heisann! Du kan bruke selvbruning mellom behandlingene, så lenge det er borte til du skal behandle huden! Du kan for eksempel skrubbe huden dagen før, så er det ikke noe problem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *