Handlekurv
2
Levering og betaling
3
Klart!

Alt du trenger å vite om hårfjerning med IPL

G3 Hårfjerner the thief

Hårfjerning hjemmefra har blitt superenkelt, og det er jo bare helt nydelig for oss som ønsker å teste det ut! Kanskje du ikke har hørt om IPL før, eller nylig har blitt introdusert for det og ønsker å vite enda mer? Vi i IVISKIN vil gi deg alt du trenger av informasjon slik at du får en større forståelse for hvordan hårfjerning med IPL fungerer!  

Hvordan fungerer IPL?

Vi kan starte med å forklare hvordan IPL fungerer. Lyset trenger seg ned i hårsekkene våre og får de til å gå i dvale, på denne måten vokser det mindre hår ut etter hver behandling. Tilslutt er alle hårsekkene gått i dvale og ingen hår vokser ut. Så lett er det altså, og dette kan vare opp til 15 hele år! Alle modellene fra IVISKIN gir samme resultat, men har ulike funksjoner og varighet.

Laser hårfjerning IPLForskjellene mellom G1, G2, G3 og G4:

G1 = 300 000 lysimpulser, 5 nivåer, 5,0 J/cm2 energinivå.

G2 = 500 000 lysimpulser, 5 nivåer, 5,5 J/cm2 energinivå.

G3 = 900 000 lysimpulser, 5 nivåer, 5,5 J/cm2 energinivå, unik IceShield™-funksjon.

G4 = 600 000 lysimpulser, 9 nivåer, 5,5 J/cm2 energinivå, unik IceShield™-funksjon, tre i en: 1. Hårfjerner, 2. Hudforyngelse og 3. Aknebehandling.

Hvem passer IPL for?

IPL passer aller best for de med lys hud og med mørkt hår, men man kan kombinere flere hudtoner og hårtyper hvor IPL fortsatt vil fungere like bra. Nedenfor ser vi et kart over de ulike hudtonene og hårtypene. Her kan du selv sjekke ut om din dine kombinasjoner vil passe IPL eller ikke.

FargekartHvor kan egt IPL brukes?

Iviskin IPL hårfjerner kan brukes alle steder på kroppen så lenge det er under nesetippen. Dette er en anbefaling da vi ønsker at alle skal passe på å ikke få IPL direkte i øynene under behandling. Alle steder hvor det er hårvekst kan IPL brukes. Mange lurer på om det kan brukes nedentil forbi bikinilinjen – det kan det så lenge du ikke behandler slimhinner, indre kjønnslepper eller anus da fargen på huden er annerledes her og kan absorbere alt lyset til huden isteden for ned i hårsekkene.

sunniva iviskin

Hva er anbefalt behandling?

IPL brukes èn gang i uken i 12 uker. Etter allerede 4 uker vil du merke forskjell. Etter 12 uker vil du enten være fornøyd med resultatet og gå over i etterbehandlingsfasen, eller fortsette – dette varierer fra person til person. Fortsetter du behandlingen gjør du dette videre en gang i uken til du oppnår de ønskede resultatene. I en etterbehandlingsfase opprettholder dine resultater ved å ta i bruk IPL en gang annenhver måned etter endt behandling.

Alt du trenger å vite om Iviskin

Fjerner IPL hår for alltid?

Vi er forsiktige med å hevde at IPL gir «permanent» hårfjerning. Alle former for IPL hårfjerning krever vedlikehold, ellers vil håret begynne å vokse ut igjen. Vi vil derfor heller si at det er en form for langvarig hårfjerningsmetode og kan vare opp til 15 år. Du opprettholder dine resultater ved å ta i bruk IPL en gang annenhver måned etter endt behandling.

Iviskin 5Hvor fort ser man resultater etter oppstart av behandling med IPL?

Det varierer veldig fra person til person, men de aller fleste ser resultater etter bare 3-4 uker. De med sterkere hårvekst trenger flere antall behandlinger enn de som ikke har like sterk hårvekst. Noen trenger kun 8 uker, mens andre trenger kanskje nærmere 15 uker. Vi sier derfor at behandlingen tar ca 12 uker +/-.

Er IPL vondt?

En av de største fordelene med IPL er at det er langt mindre smertefullt enn alternative metoder for hårfjerning. De fleste kunder forklarer følelsen som en varm følelse på huden. G3 og G4 kommer også med unik IceShield-funksjon som kjøler ned området rundt behandlingsområdet og fjerner en evt stikking og varmefølelse fra huden.

iviskin 6Må man barbere seg før hver gang?

Ja, du bør barbere de ønskede områdene før du bruker enheten. En hudnær barbering anbefales best. Målet er at lysenergien skal nå hårsekken så raskt som mulig, så barbering på forhånd er avgjørende for å oppnå de beste resultatene. Hårsekken må være intakt for at IPL skal være effektiv. Dette betyr ingen voksing, plukking, epilering osv som kan dra ut hele hårsekken.

Følg oss på Instagram og TikTok for ukentlige oppdateringer og konkurranser!

Trykk her for kundeservice – vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *