Handlekurv
2
Levering og betaling
3
Klart!

Aknebehandling og hudfornyelse med G4

IVISKIN 5 gode grunner

Aknebehandling:

Intense Pulsed Light (IPL) bruker lysterapi for å utføre aknebehandling og hudfornyelse på en trygg, ikke-invasiv måte.

Hva det gjør:

Mest sannsynlig har du lagt merke til noen skader på huden din – fine linjer, pigmentering og brune flekker. I tillegg til akne er IPL flott for å redusere forekomsten av disse uønskede hudproblemene samtidig som den lysner opp huden din. Men hvordan fungerer det? Iviskin IPL bruker en håndholdt enhet for å administrere bredbåndslys inn i dermis uten å skade det øverste laget av huden din. Hudens pigment absorberer energien og konverterer den til varme, og eliminerer uønskede hudproblemer som akne, arr og solskader.

Hvordan fjerner det aknearr?

Akne oppstår når hårsekkene dine blir tettet med olje og kompromitterte hudceller. IPL ødelegger hudcellene som forårsaker aknes ujevne pigmentering for å gi deg en lysere, jevnere hud og er dermed med på å fjerne aknearr. Ikke bruk G4 direkte på aktive og betente aknesår, men på rød hud etterfulgt av akne og som en fremtidig «førevar»-løsning så man unngår utbrudd senere.

Mindre invasiv enn en laser!

I motsetning til hva mange tror, bruker ikke IPL laserlys. Lasere bruker bare én bølgelengde med lys i samme retning. IPL kan sammenlignes med en kamerablits; den bruker mange forskjellige bølgelengder spredt i forskjellige retninger. IPL er langt mindre invasiv enn laserprosedyrer. De fleste pasienter synes også at IPL er mer behagelig, og elsker det faktum at det ikke krever nedetid. IPL dekker et større hudområde, noe som gjør det mer vellykket i å behandle flere hudproblemer i en 

Hvor ofte skal jeg utføre behandlingen?

Nå som du vet hvordan IPL fungerer, lurer du sannsynligvis på hvor mange behandlinger du trenger. Huden er forskjellig fra person til person, så det som fungerer for én fungerer kanskje ikke for deg. Imidlertid trenger de fleste som bruker IPL for akne 3-6 behandlinger med omtrent en måneds mellomrom. IPL kan gjøre underverker for huden din, men det er best når det kombineres med andre sunne vaner. Hvis du ikke allerede har en hudpleierutine på plass, er det på tide å begynne en <3 

Iviskin G4 IPL Laser Hårfjerning

Hudfornyelsebehandling:

Hvordan virker det?

Lyset jobber mot spesifikke hudstrukturer kjent som “kromoforer”, mørk pigmentering, akne, melasma, rosacea, papler og cyster. Varmen til enheten tjener til å stimulere kollagenproduksjonen, rense porene og forhindre frie radikaler som kan føre til aldring.

Hvordan utfører man behandlingen?

De fleste trenger 3 til 6 økter med IPL ettersom hver økt bygger på resultatene fra den forrige, og gir lengre varige effekter og forhindrer gjentakelse av det opprinnelige problemet. Huden trenger rundt 4 uker mellom hver behandling, da hudcellefornyelsen skjer hver 28. dag.

Hvordan vil jeg se ut etter IPL-rutinen?

Det er ingen nedetid, selv om du kan være litt rød og oppleve lett svie etter behandlingen. Mange lesjoner som årer og mørke flekker kan se noe mørkere ut etter IPL-behandling, men dette blekner etter 3-5 dager. Noen lesjoner som for eksempel melasma kan skorpe eller flasse noen dager etter en behandling, men dette er normalt og ingenting å bekymre seg for.

Hva kan jeg forvente?

Anti-aging: En studie viste en 24 % reduksjon i rynker etter 3 økter med IPL, og 33 % reduksjon etter 5 økter. En annen studie viste at hudoppstramming og synlige porer ble forbedret med 25 % etter 5 økter. Å kombinere IPL med passende hudpleie mellom avtaler forbedrer virkelig resultatene også.

6 fordeler ved å velge IPL hudfornyelsebehandling:

IPL photorejuvenation treatment er en innovativ hudbehandling som kan håndtere en rekke bekymringer, inkludert brune flekker, rynker, akne eller ødelagte kapillærer. Hvis du vurderer å velge denne kosmetiske prosedyren, her er noen av fordelene den gir:

1. Det kan gjøres hvor som helst. De fleste brukere har en tendens til å velge IPL-behandlinger på ansiktsområdet, men denne prosedyren kan også brukes til å behandle problemområder på nakke, skuldre og bryst.
2. Det reduserer rødhet i huden. Hvis du lider av rosacea, eller en annen hudlidelse som forårsaker litt rødhet, er IPL en fin måte å redusere denne rødheten å skape en jevnere og naturlig hudfarge.
3. Det kan gjøres i forbindelse med andre behandlinger. En annen stor fordel med denne behandlingen er at den kan gjøres sammen med andre prosedyrer som microdermabrasion, kjemisk peeling og andre lignende ansiktsbehandlinger. Siden IPL-behandlinger kan målrettes mot de dypere lagene av huden, kan de trygt utføres med andre behandlinger som retter seg mot det ytterste hudlaget.
4. Det er raskt og enkelt. IPL-behandlinger vil ta mellom 15-30 minutter, slik at de lett kan passe inn i din travle livsstil. I tillegg til dette er det ingen tilhørende nedetid, noe som betyr at du kan gå tilbake til dine daglige aktiviteter umiddelbart etter inngrepet.
5. Behandlingen er smertefri. Flertallet av pasientene opplever ingen smerte under en IPL-behandling. Hvis du opplever lett ubehag, kan du snakke med hudspesialisten din om å påføre en lokal bedøvelse på huden din før prosedyren.
6. Skaper et mer ungdommelig utseende. Ved å behandle det dypere laget av huden, stimulerer IPL kollagenvekst og bidrar til å forbedre hudens tekstur, og reduserer forekomsten av fine linjer og rynker.

Før og etter behandling med G4


Før behandling:

– Unngå langvarig soling i 4 uker. Huden kan ikke være brunet på behandlingstidspunktet
– Påfør solkrem med faktor 30+ hver 2. time når du er direkte ute i solen
– Unngå retinol, AHA og BHA 5-7 dager før behandling
– Dersom du går på medisiner, forhør med legen din før en slik behandling

Etter behandling:

– Kjøl ned huden etter behov med kalde gel-pakker, eller en kald kompress
– Rens det behandlede området forsiktig med en beroligende hudrens i 5-7 dager etter behandling
– Ikke barber eller pirke på det behandlede området hvis det er synlig skorpdannelse
– Påfør solkrem med SPF 30 eller høyere for å beskytte eksponerte og behandlede områder
Sjekk ut Iviskin sin G4 her!