Handlekurv
2
Levering og betaling
3
Klart!

6 tips til IPL hårfjerning hjemmefra!

IPL hårfjerner Iviskin

Den revolusjonerende og effektive teknologien med IPL hårfjerning hjemmefra har kommet for å bli! Har du endelig gått til innkjøp av en IPL hårfjerner, eller kanskje du er på vei til å gjøre det? Uansett hvor i løypa du er vil vi gjerne komme med 6 gode tips slik at du får en bedre opplevelse av å utføre IPL hårfjerning hjemme! På denne måten vil behandlingen både være mer effektiv og du vil føle deg mye tryggere!

1.Bli kjent med apparatet!

Det første og viktigste når du skal starte opp med IPL hårfjerning er å bli kjent med selve enheten. Slik vil du bli tryggere og du vil utføre behandlingen på en sikker måte. Første steg er å lese gjennom hele brukermanualen – dette er viktig fordi der står alt du trenger å vite. Videre blir du kjent med apparatet ved at du sjekker at alle knapper fungerer og at ledningen som følger med gir strøm. Til slutt kan du utføre behandlingen på deg selv.

2. Utfør en spot-test!

Før du skal behandle kroppen din med en IPL hårfjerner så er det viktig å utføre en test 24 timer før. Dette er for å sjekke at huden din ikke får en reaksjon etter behandling. En spot-test gjennomføres ved at du aktiverer et lysglimt et sted på kroppen din – vi anbefaler på armen. Vent deretter 24 timer og se om du har fått en reaksjon eller ikke, hvis huden ser normal ut kan du ta i bruk enheten!

IS 23. Lag en oversikt!

Behandlingen skal skje en gang per uke og gjentas i 12 uker +/-. Dette varierer fra kropp til kropp og avhenger av hudtone og hårfarge samt hvilke resultater man selv ønsker. Ettersom at dette er en behandling som foregår over 3 måneder, så kan det være lurt å lage en kalender eller en enkel oversikt over hvilke datoer og uker neste behandling skal skje. Dette kan fort gå i glemmeboka og være vanskelig å ha styr på utenom.

IS 34. Finn en behagelig plass til å utføre behandlingen!

Når du skal utføre behandlingen med IPL hårfjerner er det veldig lurt å ha et sted i din bolig hvor du har nok plass til å bevege hele kroppen, en stikkontakt kan være veldig behjelpelig samt et speil. Sistnevnte kan være lurt slik at du kan se refleksjonen din, bevegelsene, plasseringen av enheten på kroppen og mulighet for å korrigere hårfjerneren dit du vil. Det er viktig å ta seg god tid!

IS 4IVISKIN tilbyr fire ulike IPL-apparater for langvarig hårfjerning; G1, G2, G3 og G4Sjekk ut produktkatalogen vår her!

5. Ta bilder!

Ta bilder før og etter hver behandling – dette er for å sikre at du faktisk opplever forskjell, samt at du kan se hvordan resultatene er og blir uke for uke. Dersom det skulle være at IPL ikke helt fungerer for deg – noe som er lite sannsynlig så lenge du følger fargekortet i brukermanualen – kan du faktisk vise til at du ikke har oppnådd resultater hvis du ønsker å bruke 100% fornøyd garantien.

IS 66. Ta vare på huden din!

Før behandling så er det viktig å barbere huden fri for hår. Ikke napp eller voks da dette drar med seg hele håret som gjør at IPL ikke har noen virkning. All brunfarge som ikke er ekte må fjernes før bruk av IPL. Etter behandling er det viktig at huden får luft, du skal derfor ikke smøre noe bodylotion rett etter behandling. La det gå noen timer og evt bruk en toner som gir fuktighet til huden din.

Følg oss på Instagram og TikTok for ukentlige oppdateringer og konkurranser!

Trykk her for kundeservice – vi snakkes!

2 thoughts on “6 tips til IPL hårfjerning hjemmefra!

    • Admin says:

      Heisann! Ja, i begynnelsen må du barbere før hver gang – men etter 8-12 uker skal de aller fleste ha oppnådd ønsket resultat! Så da trenger du naturligvis ikke det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *