Handlekurv
2
Levering og betaling
3
Klart!

5 grunner til å velge IVISKIN

IVISKIN 5 gode grunner 7

Med fokus på komfortabel og enkel hjemmebehandling har IPL-apparatene fra IVISKIN raskt blitt publikumsfavoritter hos flere nordmenn. I denne artikkelen skal vi utbedre 5 grunner til hvorfor våre kunder foretrekker IVISKIN over andre modeller og hårfjerningsmetoder på markedet.

IVISKIN 5 gode grunner
Foto: Modell Ranim med IVISKIN G2 IPL hårfjerner

1. Fire ulike modeller med hver sin unike sjarm og nyteknologiske funksjoner!

IVISKIN tilbyr fire ulike IPL-apparater for langvarig hårfjerning; G1, G2, G3 og G4. De har alle hver sitt stilige design og unike funksjoner. Det er viktig at du har flere valg å velge mellom da vi ønsker at du skal finne den som passer perfekt for deg og ditt bruk. Sjekk ut produktkatalogen vår for mer informasjon om hvert enkelt produkt, eller kontakt vår kundeservice på chat, telefon eller epost.

IVISKIN G1 IPL hårfjerner
Foto: Modell Ranim med IVISKIN G1 IPL hårfjerner

2. De eneste i Norge!

IVISKIN er den eneste aktøren i Norge som tilbyr IPL hårfjerningsapparater ned IceShield™ nedkjølingsfunksjon. Både IVISKIN G3 og G4 kommer med denne funksjonen som kjøler ned huden under behandlingen og gir ekstra komfort. IVISKIN G3 er den kraftigste på markedet med hele 900 000 lysimpulser! Perfekt for deg som ønsker å få glatt og silkemyk hud uten å være redd for å gå tom for lysimpulser.

IVISKIN G4 kommer med 600 000 lysimpulser og er unik i sin pistolliknende form med et godt og solid håndtak. Samtidig er G4 utviklet med 9 ulike lysimpulsnivåer – 4 flere enn de andre modellene på markedet. På denne måten kan finne ut hvilken bølgelengde som passer deg og din hud best!

IVISKIN 5 gode grunner
Foto: IVISKIN G4 IPL hårfjerner

3. Hele 10 år med silkemyk hud!

Våre modeller kommer med lysimpulser nok til å holde huden din silkemyk i hele 10 år. Hos oss får du en IPL hårfjerner til prisen av én behandling på skjønnhetssalong. Vi har også 100 dagers åpent kjøp og gratis frakt på alle våre produkter – test oss ut i dag!

IVISKIN 5 gode grunner 5
Foto: Modellene Iselin og Jennie med IVISKIN G1 og G2 IPL Hårfjernere.

4. Bli en del av familien vår!

Så fort du er eier av et IVI-produkt er du med i vår IVIFAMILY. Som en del av IVIFAMILY vil du få rabatter på produkter i alle våre nettbutikker, samt muligheten til å samarbeide med vårt markedsføringsteam hvis du er aktiv på sosiale medier. Følg oss på Instagram og TikTok for ukentlige oppdateringer og konkurranser!

IVISKIN 5 gode grunner 3
Foto: Modell Elise med IVISKIN G2 IPL hårfjerner

5. Vi er her for å hjelpe nettopp deg!

Vårt kundeserviceteam har grundig opplæring innen hårfjerning med IPL-apparater, og vår første og største prioritet er å gi god og rask hjelp til deg som måtte trenge dette. Ingen spørsmål er dumme! Du kan kontakte oss på enten chat, mail eller telefon alle hverdager mellom kl 09 og 16. Trykk her for kundeservice.

IVISKIN 5 gode grunner 4
Foto: Modell Sara med IVISKIN G3 IPL Hårfjerner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *